Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ

Χορηγοί

 • ΧΡΥΣΟI ΧΟΡΗΓΟΙ

Η COSMOTE αποτελεί την ενιαία εμπορική μάρκα για τα προϊόντα του Ομίλου ΟΤΕ σε σταθερή, κινητή, internet και τηλεόραση. Με νέο κεντρικό μήνυμα «ένας κόσμος, καλύτερος για όλους», αποστολή της COSMOTE είναι να φέρει τις δυνατότητες της τεχνολογίας σε όλους, παρακάμπτοντας ανισότητες και εμπόδια, ώστε να μπορεί ο καθένας μας να αξιοποιεί πλήρως τις ευκαιρίες του σήμερα και παράλληλα να χτίζει ένα καλύτερο αύριο.
Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα και μαζί με τις θυγατρικές του αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς Ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα, αφού μόνο την περασμένη εξαετία, οι επενδύσεις του ξεπέρασαν τα €2 δισ. Επιπλέον, έχει εξαγγείλει νέες επενδύσεις ύψους €2 δισ. έως το 2022, για να προσφέρει ακόμα υψηλότερες ταχύτητες και μεγαλύτερη κάλυψη στο σταθερό και το κινητό. Το μέγεθος, η τεχνογνωσία και η εμπειρία του Ομίλου ΟΤΕ αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών υπό την ενιαία εμπορική ονομασία COSMOTE.

Η Space Hellas, είναι ένας από τους μεγαλύτερους System Integrators στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και της ασφάλειας. Δραστηριοποιείται από το 1985 προσφέροντας τις πλέον σύγχρονες λύσεις και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας, τις οποίες υποστηρίζει με ένα υπερσύγχρονο τεχνικό δίκτυο. Η Space Hellas, προσφέρει ασύγκριτη ποιότητα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης στους πελάτες της μέσω του state-of-the-art Κέντρου Επιχειρήσεων Υποστήριξης Δικτύων και Ασφάλειας που διαθέτει και το οποίο λειτουργεί σύμφωνα με το πρότυπο ITILv3 και εξυπηρετεί τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις και οργανισμούς σε 24ωρη βάση. Είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015, ασφάλειας πληροφοριών ISO/IEC27001:2013, συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης ΙSO 14001:2004, καθώς και υγείας & ασφάλειας OHSAS 18001:2007. Τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ διαθέτει υποκαταστήματα σε όλες τις μεγάλες Ελληνικές πόλεις, θυγατρικές σε πέντε χώρες του εξωτερικού και δραστηριότητες που εκτείνονται από την Ευρώπη έως και τη Μέση Ανατολή. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2000.

 • ΜΕΓΑΛΟI ΧΟΡΗΓΟI

Η Algosystems, Cisco Gold Partner, είναι ένας έμπειρος System Integrator που εξειδικεύεται σε λύσεις υψηλής τεχνολογίας στον κλάδο της Πληροφορικής, των Aυτοματισμών και της Μετρολογίας. Η εταιρία έχει διαγράψει δυναμική πορεία 31 ετών στην Ελλάδα και 5 ετών στο Κατάρ και εμφανίζει αυξανόμενα οικονομικά μεγέθη και πολλαπλές επιτυχημένες υλοποιήσεις σύνθετων λύσεων σε Οργανισμούς από όλους τους κλάδους της αγοράς, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό (Ευρώπη και Μέση Ανατολή). Η Algosystems ξεχωρίζει τόσο για την ικανότητά της να ενσωματώνει τάχιστα στις λύσεις που παρέχει όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, όσο και γιατί μπορεί και παρέχει λύσεις με αξιοπιστία, ώντας ταυτόχρονα ένας ευέλικτος, άμεσα ανταποκρίσιμος και αφοσιωμένος τεχνολογικός συνεργάτης

Η Performance Technologies παρέχει ολοκληρωµένες Λύσεις και Υπηρεσίες ∆ιαχείρισης, Υλοποίησης και Υποστήριξης έργων που προάγουν την επιχειρηµατική συνέχεια, την ασφάλεια πληροφοριακών συστηµάτων καθώς και τη δραστική µείωση του λειτουργικού κόστους που σχετίζεται µε τη χρήση της Πληροφορικής από επιχειρήσεις και οργανισµούς κάθε µεγέθους. Η πολύχρονη εµπειρία και η τεχνογνωσία της Performance Technologies ενδυναµώνουν τη θέση της στην ελληνική αγορά και την καθιστούν στρατηγικό συνεργάτη, που ανταποκρίνεται άµεσα και πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των επιχειρήσεων. Οι λύσεις της Performance περιλαµβάνουν Virtualization, Private and Public Cloud, Open Soruce, Systems Infrastructure, Storage Systems, Backup Software, Security solutions, Data Protection, Data Replication, Disaster Recovery, IT consolidation/transformation/re-platforming, IT Systems & Service Management, IT Automation, Enterprise Asset Management, Business Process Management & Mobile Device Management.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Performance Technologies επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.performance.gr

 • ΧΟΡΗΓΟΙ

Citrix (NASDAQ:CTXS) help customers reimagine the future of work by providing the most comprehensive secure digital workspace that unifies the apps, data and services people need to be productive, and simplifies IT’s ability to adopt and manage complex cloud environments. With 2016 annual revenue of $3.42 billion, Citrix solutions are in use by more than 400,000 organizations.

Η D.I.S. παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού που στοχεύουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. Εστιάζει στους κλάδους Χονδρικού Εμπορίου & Λιανικής, Διανομής, Βιομηχανίας, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών. Εξειδικεύεται στα προϊόντα Microsoft: Dynamics 365 (all-in-one ERP), PowerBI, SharePoint, Office 365, Azure και κατασκευάζει τη σουίτα εφαρμογών Innovative (ERP, Retail, WMS, Partner) και Mobility Solutions iAnywhere (SFA, CRM, X-VAN).

Η Entersoft είναι καινοτομική εταιρεία πληροφορικής, ειδικευμένη στην παραγωγή λογισμικού & παροχή υπηρεσιών για επιχειρήσεις. Πρωταγωνιστεί στην αγορά επιχειρηματικού λογισμικού με αλματώδη ανάπτυξη & ποιοτικά διευρυμένο πελατολόγιο. Διαθέτει προϊόντα με ενοποιημένο περιβάλλον λειτουργίας, ERP/CRM/Retail/Mobile/xVan/WMS/ BI, σε Μicrosoft.ΝΕΤ. Έχει παρουσία σε 16 χώρες, 4 θυγατρικές & Πιστοποιημένο Δίκτυο Συνεργατών.
www.entersoft.gr

EY

Η ΕΥ κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον χώρο των ελεγκτικών, φορολογικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η βαθιά γνώση και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε συμβάλλουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στις κεφαλαιαγορές και τις οικονομίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Δημιουργούμε ηγετικά στελέχη που συνεργάζονται για να τηρήσουν τις υποσχέσεις μας προς όλους τους εταίρους μας. Mε τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε σημαντικά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τους ανθρώπους μας, για τους πελάτες μας και για τις κοινωνίες μας.

Δυναμική, Αξιόπιστη και Πολυδιάστατη: Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της Intersys. Σπουδαίες συνεργασίες και σημαντικά επιτεύγματα σφραγίζουν μία ιστορία 50 χρόνων στην Ελληνική αγορά τεχνολογίας. Μετά από συνεχείς εξελίξεις και προσαρμογές ανάμεσα σε προϊοντικές σειρές και κανάλια διανομής, η Intersys σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην αγορά, παρέχοντας λύσεις εκτύπωσης και ροής εγγράφων για το γραφείο και τον επαγγελματία, καθώς και λύσεις φωτισμού και ασφάλειας.

Η Office Line είναι ηγέτιδα εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων υποδομών ΙΤ και υλοποίησης εξειδικευμένων έργων πληροφορικής, με 20 έτη παρουσίας στο χώρο υψηλής τεχνολογίας. Με κύρια χαρακτηριστικά την πολύχρονη τεχνογνωσία, την εξειδίκευση των πιστοποιημένων μηχανικών της σε τεχνολογίες Microsoft κι όχι μόνο, διαθέτει μια ευρεία γκάμα πελατών, ενώ είναι πιστοποιημένη με πληθώρα Gold Microsoft competencies για την παροχή cloud λύσεων κι εφαρμογών. Τον Μάιο 2017 βραβεύτηκε στην κατηγορία “Lifetime Customer Value in Azure” (Microsoft Partner Excellence Awards) και τον Οκτώβρη 2017 διακρίθηκε ως enabler για Digital Transformation στο πλαίσιο των InfoCom world awards.

Η SoftOne, κορυφαίος πάροχος business software και μέλος του Ομίλου Olympia, αναπτύσσει τις πρωτοποριακές cloud υπηρεσίες ECOS που αυτοματοποιούν πλήρως την εκτέλεση κρίσιμων επιχειρησιακών διαδικασιών. Ενσωματώνοντας λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης, EDI και E-Statement, η σειρά ECOS ικανοποιεί τις απαιτήσεις κάθε σύγχρονης επιχείρησης για μείωση κόστους, ταχύτητα εργασιών, ελαχιστοποίηση λαθών και αύξηση παραγωγικότητας.

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
AIG

Η εταιρεία CENSUS A.E. δραστηριοποιείται στο χώρο της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και προσφέρει υπηρεσίες Security Testing, Source Code Auditing, Vulnerability Research, Digital Forensics, Security Training και Security Consulting. Η CENSUS δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ενώ το ερευνητικό της έργο παρουσιάζεται κάθε χρόνο στα σημαντικότερα συνέδρια του χώρου όπως Black Hat, DEFCON κ.ά.

Η Impact από το 1998 είναι πρωτοπόρος στην παροχή υψηλού επιπέδου Β2Β Internet υπηρεσιών. Από το 2002 αναπτύσσει και διαθέτει την καινοτόμο υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και ηλεκτρονικής ανταλλαγής παραστατικών Paperless Connect, ενώ παράλληλα παρέχει λύσεις ανάπτυξης δυναμικών web sites εταιρικής προβολής, B2B & B2C Portals και e-shops αλλά και Intranet λύσεων βασισμένο στο λογισμικό Microsoft SharePoint. Στο πλαίσιο αυτό η Impact έχει να επιδείξει επιτυχημένες υλοποιήσεις σε όλους τους βασικούς κλάδους της οικονομίας όπως στο λιανεμπόριο, στη βιομηχανία, στις τηλεπικοινωνίες, στις τράπεζες, στον φαρμακευτικό κλάδο και στις υπηρεσίες, ενώ διαθέτει ένα αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών, το πρώτο δίκτυο παρόχων υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην Ελλάδα. Στόχος της εταιρίας είναι να αποτελέσει τον μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Με οδηγό την καινοτομία, αλλά και τη βαθιά κατανόηση των αναγκών των επιχειρήσεων, αποσκοπεί στην παροχή λύσεων που θα δίνουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στις επιχειρήσεις όσον αφορά την ηλεκτρονική διαχείριση και ανταλλαγή ηλεκτρονικών παραστατικών. Οι λύσεις αυτές μπορούν να λειτουργούν και ως SaaS ή cloud, παρέχοντας στις επιχειρήσεις σημαντικά οφέλη από τη μείωση του κόστους αλλά και την αυτοματοποίηση στη διαχείριση, αρχειοθέτηση και αποστολή των παραστατικών τους.

 • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
BCS
 • ΧΟΡΗΓΟI ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με τον:

Θάνος Θώμος, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 322), fax: 210 6617 778, e-mail: tthomos@boussias.com

 • ΧΡΥΣΟI ΧΟΡΗΓΟΙ
 • ΜΕΓΑΛΟI ΧΟΡΗΓΟI
 • ΧΟΡΗΓΟΙ
EY
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
AIG
 • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
BCS
 • ΧΟΡΗΓΟI ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team