Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018

 • English | Ελληνικά
 • Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ

  Οι προηγούμενες διοργανώσεις

  Το συνέδριο 2016

  From Complex to Simple: Performing in an Era of Smart Machines

  Οι καλύτερες στιγμές του συνεδρίου

  Τo 11ο IT Directors Forum συγκέντρωσε για μια ακόμα χρονιά το σύνολο των IT Leaders των επιχειρήσεων, καθώς έριξε φως στο ολοένα και πιο στρατηγικό ζήτημα του ψηφιακού μετασχηματισμού.

  Παρουσιάσεις ομιλητών του συνεδρίου IT Directors Forum '16


  Το συνέδριο 2015

  Agility. Strategy. Leadership. Change.

  Παρουσιάσεις ομιλητών του συνεδρίου IT Directors Forum '15


  Το συνέδριο 2014

  Integrated Strategy to Design Future Business Value

  Παρουσιάσεις ομιλητών του συνεδρίου IT Directors Forum '14


  Το συνέδριο 2013

  Managing Uncertainty: Agile Strategy Planning when corporate IT use is in a state of flux

  Παρουσιάσεις ομιλητών του συνεδρίου IT Directors Forum '13


  Το συνέδριο 2012

  Aneesh Chopra & the CIO community on how to compete in the 21st century

  Κεντρικός ομιλητής στο συνέδριο ήταν ένας άνθρωπος που διαχειρίστηκε με απόλυτη επιτυχία έναν από τους πιο απαιτητικούς οργανισμούς στον κόσμο, o Aneesh Chopra, Chief Technology Officer των ΗΠΑ (2009 - 2012).

  "Ο Aneesh πραγματοποίησε πρωτοποριακή δουλεία και έφερε την κυβέρνησή μας στον 21ο Αιώνα. Η ηγετική και καινοτόμος κληρονομιά που αφήνει, θα ωφελήσει τους Αμερικάνους για τα επόμεν χρόνια και τον ευχαριστώ για την εξαιρετική του συνεργασία."
  Barack Obama, Πρόεδρος των ΗΠΑ

  Παρουσιάσεις ομιλητών του συνεδρίου IT Directors Forum '12


  Το συνέδριο 2011

  Why IT Innovation matters in times of crisis?: Exploring the business perspective

  Παρουσιάσεις ομιλητών του συνεδρίου IT Directors Forum '11


  Το συνέδριο 2010

  Navigating change with IT Leadership: Managing Costs while driving innovation

  Στη σημερινή μεταβατική περίοδο, οι Διευθύνσεις Πληροφορικής έχουν ανάγκη από ένα νέο διαφορετικό μοντέλο ηγεσίας ώστε να είναι σε θέση να καταστήσουν το business πιο αποτελεσματικό, να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες, να διαχειριστούν αποδοτικότερα τις δομές κόστους, να κινητοποιήσουν τους ανθρώπους, αλλά κυρίως να εντοπίσουν την καινοτομία που θα καθοδηγήσει την επιχείρηση εν μέσω της συνταρακτικής αλλαγής που συμβαίνει γύρω μας.

  Μέσα από παρουσιάσεις και ζωντανές διαδραστικές συζητήσεις, το καθιερωμένο συνέδριο των Βusiness / IT Leaders στην Ελλάδα ανέδειξε τη μετάβαση των Διευθυντικών στελεχών Επιχειρηματικής Πληροφορικής σε αυτή τη νέα μορφή ηγεσίας.

  Παρουσιάσεις ομιλητών του συνεδρίου IT Directors Forum '10


  Το συνέδριο 2009

  Το καταξιωμένο Συνέδριο στη συνείδηση των ηγετών της Επιχειρηματικής Πληροφορικής, εστίασε και φέτος στα πιο επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν σήμερα όλους τους CIO. Με ένα πλούσιο πρόγραμμα παρουσιάσεων και ζωντανών συζητήσεων και με μια προσέλευση πέραν των προσδοκιών, το Συνέδριο μπορεί πλέον να θεωρείται θεσμός στην αγορά του business technology.

  Ένα από τα κυρίαρχα σημεία του Συνεδρίου, που αποτυπώθηκε μέσω της ενεργούς συμμετοχής του κοινού, ήταν η συζήτηση που διοργανώθηκε μεταξύ εκπροσώπων του business και του ΙΤ. Από τη συζήτηση φάνηκε ότι οι δύο πλευρές, όχι μόνο δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, αλλά είναι σύμμαχοι προς ένα κοινό στόχο: της δημιουργίας επιχειρηματικής αξίας.

  Ξεχώρισαν επίσης οι ομιλίες που αφορούσαν το Lean IT και την αριστεία στη λειτουργία, καθώς απέδειξαν ότι η Πληροφορική είναι σε θέση να λειτουργεί απρόσκοπτα, χρησιμοποιώντας τις υποδομές στο μέγιστο και μην αφήνοντας «να πάει τίποτα χαμένο».

  Παρουσιάσεις ομιλητών του συνεδρίου IT Directors Forum '09


  Το συνέδριο 2008

  Καινοτομία είναι η δημιουργία αξίας

  Καινοτομία είναι η δημιουργία αξίας, υποστήριξε ο Tom Koulopoulos, στο IT Directors Forum 2008 που πραγματοποιήθηκε από το netweek και τη Boussias Communications, στις 10 Οκτωβρίου στο Sofitel, για τρίτη συνεχή χρονιά. Το συνέδριο συγκέντρωσε πλήθος στελεχών από τον κλάδο της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών καθώς αποτελεί πλέον θεσμό για την κοινότητα του ΙΤ και ιδανική ευκαιρία για networking και ανταλλαγή απόψεων.

  Η καινοτομία και η δημιουργία αυτής μέσα από την τεχνολογία ήταν το κεντρικό θέμα της συνάντησης. Και ο Tom Koulopoulos, Innovation thought-leader, με πολύ κέφι και ανεβασμένη διάθεση που απευθυνόταν σε ελληνικό κοινό, αφού ο ίδιος είναι ελληνικής καταγωγής, μοιράστηκε την εμπειρία του με σκοπό να βοηθήσει τους CIOs να «δουν πιο καθαρά μέσα από το φακό της Πληροφορικής».

  Στην εποχή της αβεβαιότητας, δουλειά του CIO είναι να διασφαλίσει τη «βεβαιότητα» στην εταιρεία του και κατ' επέκταση την επιβίωσή της. Γι' αυτό το λόγο είναι σημαντικό να ορίσουμε την καινοτομία. Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, σύμφωνα με τον Tom Koulopoulos, είναι να διαχωρίσουμε την έννοια της καινοτομίας από αυτή της εφεύρεσης. Οι περισσότεροι τείνουν να πιστεύουν ότι μια εφεύρεση, ένα καινούργιο προϊόν είναι καινοτομία.

  Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από «mad inventions», που όμως δεν προσφέρουν καμία αξία. Αλλά όπως χαρακτηριστικά συμβούλευσε τους συνέδρους ο ταλαντούχος ομιλητής «απλώς επειδή μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι δεν σημαίνει ότι πρέπει και να το δημιουργήσουμε». Η καινοτομία λοιπόν μπορεί και πρέπει να είναι μια διαδικασία -και όχι απλώς να προκύπτει με τυχαίο τρόπο. Μία διαδικασία μετρήσιμη, η ραχοκοκαλιά της οποίας είναι το ΙΤ. Στη συνέχεια ο Tom Koulopoulos, πρότεινε 7 βήματα προς την επίτευξη της καινοτομίας. Περισσότερα όμως από την ομιλία του αλλά και το υπόλοιπο συνέδριο θα διαβάσετε στο επόμενο τεύχος του netweek.

  Παρουσιάσεις ομιλητών του συνεδρίου IT Directors Forum '08


  Το συνέδριο 2007

  Επιχειρησιακή αξία της Πληροφορικής. Η απαίτηση μιας «πολύτιμης» στρατηγικής διαδικασίας.

  Απαντώντας στους σύγχρονους προβληματισμούς των στελεχών Πληροφορικής, το IT Directors Forum πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007 στο ξενοδοχείο Sofitel. Οι διεθνείς ομιλητές και οι Έλληνες εμπειρογνώμονες αναζήτησαν τους τρόπους που δημιουργείται και αποδεικνύεται η επιχειρησιακή αξία μέσω της Πληροφορικής, διατηρώντας το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι το απόγευμα.

  Το πάνελ συζήτησης αποδείχθηκε η ευχάριστη «έκπληξη» της ημερίδας, καθώς κατά τη διάρκειά του εκτυλίχθηκαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις, παρεμβάσεις και ζωντανός διάλογος μεταξύ όλων των παρευρισκομένων. Το βασικό συμπέρασμα του Συνεδρίου δόθηκε ιδιαίτερα παραστατικά από τον John Thorp, έναν από τους βασικούς ομιλητές του Συνεδρίου, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει ζήτημα ευθυγράμμισης ΙΤ και business καθώς και οι δύο πλευρές εργάζονται για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. «Δεν υπάρχει λόγος ευθυγράμμισης καθώς δεν υπάρχει διαχωρισμός. Όλοι εργάζονται για το καλό του business, ο καθένας από τη σκοπιά του», τόνισε.

  Παρουσιάσεις ομιλητών του συνεδρίου IT Directors Forum '07


  Το συνέδριο 2006

  Πρωτοφανές το ενδιαφέρον του κοινού

  Το κρίσιμο και «καυτό» ζήτημα της πραγματικής αξίας της Πληροφορικής στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, που απασχολεί όλους όσους λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με επενδύσεις στην Πληροφορική, αναλύθηκε στο Συνέδριο IT Directors Forum, που διοργανώθηκε στις 6 Οκτωβρίου 2006.

  Ο κεντρικός ομιλητής, Nicholas Carr, διάσημος από το άρθρο του "IT Doesn't Matter" του Harvard Business Review, έδωσε σίγουρα «τροφή για σκέψη» σε όλους. Ο Nicholas Carr, με παρουσία σοβαρή και «ακαδημαϊκή» (όπως θα περίμενε, άλλωστε, κανείς από ένα διανοητή του Harvard), βασίστηκε στη δύναμη των επιχειρημάτων του και κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού.

  Οι απόψεις του, προσεκτικά τεκμηριωμένες, πυροδότησαν το διάλογο καθ' όλη τη διάρκεια του συνεδρίου, καθώς οι περισσότεροι από 250 συμμετέχοντες εκδήλωσαν πρωτοφανή συμμετοχή με ερωτήσεις, παρεμβάσεις, σχόλια και τεκμηριωμένες τοποθετήσεις, τόσο εντός όσο και εκτός της αίθουσας.

  • ΧΡΥΣΟI ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΜΕΓΑΛΟI ΧΟΡΗΓΟI
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  EY
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  AIG
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  BCS
  • ΧΟΡΗΓΟI ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

  Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

  © 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

  Designed by Boussias
  New Media Team