Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018

 • English | Ελληνικά
 • Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ

  Χώρος διεξαγωγής

  Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς (Εκπαιδευτήρια Δούκα)

  Οδός Μεσογείων 151

  151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου

  Τηλ: 210 6186060

  www.daiscenter.gr

  Οδηγίες πρόσβασης

  Η εύκολη πρόσβαση μέσω της Αττικής Οδού αλλά και των υπολοίπων κεντρικών αρτηριών, από κάθε σημείο του λεκανοπεδίου, καθιστούν το Δαΐς ένα ιδανικό τόπο πραγματοποίησης κάθε εκδήλωσης.

  Οδηγίες πρόσβασης στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς με IX ή ΤΑΧΙ
  Ακολουθείτε την Λεωφόρο Κηφισίας (Από Αθήνα προς Κηφισιά) και τις πράσινες ταμπέλες για Αττική Οδό. Στο ύψος του «δαχτυλιδιού», o παράδρομος της Αττικής οδού ονομάζεται οδό Χειμάρρας (είναι ο δρόμος του supermarket CHAMPION MARINOPOULOS) όπου και στρίβετε δεξιά. Στο τέρμα της οδού Χειμάρρας (φανάρια) συναντάτε την οδό Αμαρουσίου –Χαλανδρίου όπου και στρίβετε αριστερά. Στο τέρμα της ο κάθετος δρόμος είναι η οδός Σωρού. Στρίβετε δεξιά, την ακολουθείτε και στο τέλος του δρόμου είναι τα εκπαιδευτήρια Δούκα και το Δαΐς.

  Μέσω ΗΣΑΠ
  Σταθμός Μαρούσι. Κατόπιν επιβίβαση σε τοπικό λεωφορείο 040 έξω ακριβώς από τον σταθμό και αποβίβαση στα εκπαιδευτήρια Δούκα

  Με Αστικό λεωφορείο
  Από το κέντρο επιβιβάζεστε στο Α7 Κάνιγγος - Κηφισιά ή το 550 Π. Φάληρο - Κηφισια ή Χ14 Σύνταγμα – Κηφισιά και κατεβαίνετε στην στάση Χειμάρρας (στην Λεωφ. Κηφισίας). Πάνω στο δαχτυλίδι (Κόμβο Αττικής Οδού), στα αριστερά σας, είναι η τοπική Δημοτική κόκκινη στάση, από εκεί παίρνετε το τοπικό λεωφορειο 040 και αποβιβάζεστε στην στάση εκπαιδευτήρια Δούκα.

  Μέσω ΜΕΤΡΟ
  Κατεβαίνετε στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και έξω από τον σταθμό επιβιβάζεστε στο Λεωφορείο 411 (Σισμανόγλειο - Χαλάνδρι) όπου και σταματάτε στην στάση Σχολείο (έξω από το Δαΐς)

  Οδηγίες πρόσβασης στο Συνεδριακό κέντρο από αεροδρόμιο με ΙΧ ή ΤΑΧΙ
  Ακολουθείτε την Αττική οδό προς Ελευσίνα. Στο ύψος της εξόδου 11 (Κηφισίας) βγαίνετε από την Αττική οδό και στρίβετε αριστερά στο Δακτυλίδι της Κηφισίας στην κατεύθυνση δηλαδή προς Αθήνα. Ακολουθείτε τον κυκλικό δρόμο του «Δακτυλιδιού» και συνεχίζετε τον ίδιο δρόμο, λίγο μετά την έξοδο για Λεωφόρο Κηφισίας προς Αθήνα. Στο ύψος αυτό, ο παράδρομος της Αττικής οδού (προς Μαρκόπουλο) ονομάζεται οδός Χειμάρρας (είναι ο δρόμος του supermarket CHAMPION MARINOPOULOS) όπου και στρίβετε δεξιά. Στο τέρμα της οδού Χειμάρρας (φανάρια) συναντάτε την οδό Αμαρουσίου –Χαλανδρίου όπου και στρίβετε αριστερά. Στο τέρμα της, ο κάθετος δρόμος είναι η οδός Σωρού. Στρίβετε δεξιά, την ακολουθείτε και στο τέλος του δρόμου είναι τα εκπαιδευτήρια Δούκα και το Δαΐς.

  Κατεβάστε τον χάρτη πρόσβασης

  • ΧΡΥΣΟI ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΜΕΓΑΛΟI ΧΟΡΗΓΟI
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  EY
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  AIG
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  BCS
  • ΧΟΡΗΓΟI ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

  Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

  © 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

  Designed by Boussias
  New Media Team