Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ

Στόχος του Συνεδρίου

Tο καταξιωμένο 12ο συνέδριο των IT Leaders αποκτά φέτος έναν διαφορετικό χαρακτήρα, ανεβαίνει επίπεδο και αποτελεί ένα “rollercoaster μετάδοσης γνώσης” για τον ψηφιακό κόσμο που έρχεται ταχύτατα μέσω της διάδοσης και της εκθετικής δράσης των τεχνολογιών. Στο συνέδριο, ομιλητές από όλο τον κόσμο θα αναδείξουν την κατεύθυνση που πρέπει να πάρουν οι επιχειρήσεις προκειμένου να παραμείνουν δραστήριες σε έναν κόσμο που αλλάζει με αμείλικτους ρυθμούς, αφήνοντας πίσω τις εταιρείες εκείνες που δεν αντιλήφθηκαν νωρίς την αλλαγή σκεπτικού.

Απευθυνόμενο σε όλη την κοινότητα των CIO και business διευθυντικών στελεχών, περιλαμβάνοντας θεματολογία που αφορά στην ηγεσία των επιχειρήσεων, το Συνέδριο αποτελεί μια ιδανική πηγή πληροφόρησης για να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να αναγνωρίσουμε τις επιχειρηματικές τάσεις του μέλλοντος που έρχεται με φόρα. Έχει στόχο να δώσει όλα τα εχέγγυα στους CIOs και τα στελέχη Πληροφορικής ώστε να βοηθήσουν στο χτίσιμο της γνώσης, της επίδρασης και των ευκαιριών που παρουσιάζουν οι τεχνολογικές πρωτοβουλίες. Αυτό μπορεί να είναι μια φυσική επέκταση των ευρύτερων προτεραιοτήτων των CIOs για την καινοτομία και τους κινδύνους. Αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει τους CIOs να ορίσουν τα legacies, να προωθήσουν το προσωπικό τους brand στον CEO και το ΔΣ, και να δημιουργήσουν μια νέα μορφή «εταιρικού σκοπού» στον ΙΤ Οργανισμό. Σε αυτά τα στελέχη που θέλουν να αποκτήσουν ρόλο στη νέα εποχή, το Συνέδριο θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο ανάπτυξης.

Το ΙΤ Directors Forum είναι ένα μοναδικό event που συγκεντρώνει τους IT leaders της χώρας από σχεδόν όλους τους κλάδους της οικονομίας.

  • ΧΡΥΣΟI ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΜΕΓΑΛΟI ΧΟΡΗΓΟI
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
EY
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
AIG
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
BCS
  • ΧΟΡΗΓΟI ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team